Hääpareille

Häät ovat yksi isoimmista merkkipaaluista ihmisen elämässä. Moni morsian on saattanut haaveilla häistään jo pienestä tytöstä saakka ja vihdoin se ihana juhla on omalla kohdalla. Häitä suunniteltaessa on otettava monta asiaa huomioon, on puvut, kukat, somisteet, ruoka ja tietenkin hääkakku.

Hääkakku on tänä päivänä saanut ison osan hääjuhlassa ja miksi ei, onhan se kahvipöydän kiistaton kruunu. Toki se voi olla jotain muutakin, vaikka pöydällinen erilaisia kakkuja ja pieniä herkkuja; kuppikakkuja, macaron-leivoksia tai pikkuleipiä. Tai vaikka kaikkea näitä!

 
kuva_PRINTTI-567.jpg

Hääkakun tilaaminen

Mitä nopeammin olette liikenteessä niin sitä varmimmin saatte tilattua kakun hääpäivällenne. Ottakaa siis yhteyttä heti, kun hääpäivä on varmistunut niin teen varauksen kalenteriini. Tämän jälkeen voimme alkaa suunnittelemaan kakun makumaailmoita, tyyliä, koristelua ja kokonaisuutta. Jos olette ajoissa liikkeellä ja häänne ovat vasta vuoden päässä , voin tehdä jo alustavan varauksen ja palaamme asiaan n.4-6kk ennen hääpäivää.

Hääpareille, jotka ovat maksaneet varausmaksun (80€) tarjoan tastingpaketin jossa on 4 hääparin toivomaa suosikkimakua. Saatte paketin kotiinne ja voitte keskittyä makuihin rauhassa. Sovimme maistelun jälkeen mahdollisesta hääkakkupalaverista, jonka voimme pitää joko kasvokkain tai puhelimessa.

Varausmaksu vähennetään toteutuneesta hääkakkulaskusta, jonka laitan parille n.2viikkoa ennen hääkakun noutoa/toimitusta.

Kerroskakku

Kerroskakku on yksi suosituimmista hääkakkujen toteutustavoista. Teen parille aina mallipiirroksen kakusta mikäli toiveena on yhdistellä useampaa koristelua ja halutaan saada selkeämpi näkemys kokonaisuudesta. Mallikuva myös auttaa minua tekijänä hahmottamaan kakkuun tulevat koristelut ja niiden määrät sekä tietenkin montako kerrosta kakkuun tulisi.

Kerroskakuille suosittelen aina ostamaan kauttani kuljetuksen juhlapaikalle, näin voimme varmistaa yhdessä, että kakku säilyy ehjänä ja kylmäketju ei katkea matkan varrella. Yritykselläni on käytössä isot kylmäarkut ja kylmäpatruunat kuljetuksia varten.

hääkakku.JPG

Muut kakut

Hääkakkuina toimivat yhtä hyvin myös hieman matalammat kakut. Ns. “two barrel cake”, jossa kakkuja on päällekkäin kaksi - välipahvin kanssa, perinteiset kermakakut tai hyydytetyt juustokakut. Nämä vaihtoehdot ovat helppo kuljettaa juhlapaikalle asiakkaan omasta toimesta. Millainen teidän unelmien hääkakku on? Suunnitellaanko se yhdessä?

Mansikkakermakakut mehevällä voisokeripohjalla toteutettuna, kesä 2018

Mansikkakermakakut mehevällä voisokeripohjalla toteutettuna, kesä 2018

Pienet hyvät

Hääkakun lisänä juhlapöydässä voi olla tarjolla myös pieniä herkkuja kuten kuppikakkuja, macaron-leivoksia tai jotain hääparin omaa lempisyötävää, jolla haluatte tuoda juhlaan lisää oman näköisyyttä. Mokkapalaleivoksia, kustomoituja pikkuleipiä nimikirjaimillanne…

Kertokaa rohkeasti kaikki toiveenne niin toteutetaan ne!